Alle de gode råd

Træningsråd, kostråd, tips til motivation, og ting du skal holde dig fra i et træningscenter. Hvis du følger vores råd, tips og trick, vil du allerede fra starten være klædt godt på til at gå i gang med træning i et fitnesscenter.

Rådene egner sig både til styrketræning, konditionstræning og anden fitnesstræning. Nogle af rådene egner sig bedst til styrketræning, men de fleste kan bruges af alle. Vi følger selv alle disse træningsråd. Derfor ved vi, at det er gode råd, som alle burde implementere i deres træning.

Find det hele på disse sider – alt fra træningsråd og motivation til almindelige fejl i træningslokalet.

Træningstips der virker

Kostråd du SKAL følge

Ting du ikke må gøre

Tips til motivation

Selvom du synes, at du har godt styr på din træning, kan du altid bruge nye inputs. Vi har opgjort vores træningsråd, så de kan bruges af stort set alle. Men se alle rådene som inspiration frem for regler, som skal følges til punkt og prikke. Nogle af rådene vil passe på dig, mens andre måske ikke virker.

Hvis du har forslag til tips, tricks, træningsråd eller lignende, som vi kunne bruge på vores lister, så send dem endelig til os.

Siderne opdateres jævnligt med nye tricks og råd, så check ind i ny og næ for at se, om det er nogle vigtige guldkorn, som du har misset.

træningsråd


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/liftandrun.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405