Om os

Vi er to studerende, der virkelig er trætte af alle de misforståelser, der er rundt omkring i forbindelse med træning.

Vores egen baggrund er ikke speciel, unik eller anderledes. Men vi er i midten af 20’erne, og vi har trænet mere eller mindre hele vores liv.

Den ene af os er bikefit instruktør i Fitnessworld. Hun er fast instruktør i fire forskellige centre i Odense og har minimum syv timer som instruktør hver uge. Derudover læser hun medicin og har erfaring inden for fitnessverdenen som bikefit instruktør, step instruktør, stram-op instruktør og teambuilding coach for virksomheder . Har løbet halvmaraton flere gange og coachet venner, veninder og bekendte inden for træning, kost og vægttab i en årrække.

Den anden halvdel af Lift and Run har ingen uddannelse, der relaterer sig til træning. Til gengæld har han styrketrænet fast siden 2012 og læst og studeret diverse bøger, træningsprogrammer, hjemmesider og andre træningsportaler. Dyrket de fleste former for boldspil i fritiden. Har også på hobbyplan været personlig træner og strikket træningsprogrammer sammen med stor succes for venner, bekendte og familiemedlemmer.

Det var vores personlige baggrund for at lave Lift and Run. Vores motivation er, at vi mest af alt trætte af at høre om folk, der på grund af dårligt stofskifte, misinformation og mangel på motivation ikke får trænet sig til den krop, de drømmer om. Vi tilskriver det til dels det kaos af information, som man kan google sig frem til. Det er umuligt at finde artikler, tips, råd, tricks og så videre, som man kan stole på. Derfor skal du bruge vores træningsprogrammer og læse baggrunden til dem, så du kan komme i gang med din træning. Med flid og ihærdighed kan du lige som os opnå dét, som du gerne vil med din træning.

Photo 03-06-016


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/liftandrun.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405