Nyttige links og videoer

Nogle gange kan man læse nok så meget om styrketræning, træningsprogrammer, øvelser og så videre uden rigtig at forstå det. Derfor har vi her samlet en række nyttige links til de forskellige øvelser, som kan være svære at udføre.

De her links er til dig, der gerne vil lære mere og blive klogere på de forskellige øvelser. Vi anbefaler, at du giver dig god tid til at lære at squatte og dødløfte, da det er to rigtig svære øvelser at mestre. Herunder har vi samlet et par nyttige links til YouTube-videoer, hvor squat og de andre øvelser bliver forklaret.

Lær mere om squat på dette link

Nyttigt link til at lære at dødløfte

Bænkpres: Sådan gør du det korrekt

Sådan skal du lave skulderpres korrekt

Kort video om at lave kroc row

De forskellige links forklarer de fem store styrketræningsøvelser rigtig godt. De er på ingen måde fyldestgørende – det ville tage timevis at forklare alle de rigtige teknikker til de forskellige øvelser. Det gode er, at du kan vende tilbage til videoerne og se dem igen, efter du har prøvet øvelserne.

Der ligger rigtig mange videoer om alle styrketræningsøvelser rundt omkring på internettet. Men tag dig i agt. Mange af videoerne forklarer underlige varianter af øvelser, som ikke er hensigtsmæssige. Disse videoer er til øvelser, som vi kan garantere bliver udført ordentligt.

Har du yderligere spørgsmål til nogle af vores øvelser, er du altid velkommen til at sende en besked, skrive en kommentar eller emaile os.

Det er bevidst, at vi har ikke har smidt videoer op af pull ups og dips-øvelserne, for der er ikke så meget teknik at tænke på som i de andre øvelser. Learning by doing er mere eller mindre nøgleordene for disse øvelser. Herunder kan du se nogle af øvelserne skal udføres.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/liftandrun.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.