Øvelser

På disse sider finder du udførlige guides til alle vores øvelser. På hver eneste af vores guides har vi inkluderet illustrationer for at gøre det så overskueligt som muligt for dig.

Det er selvsagt rigtig svært at vurdere, hvordan du skal lave mange af vores øvelser fuldstændig korrekt. Derfor anbefaler vi også, at du vender tilbage til vores guides mange gange, indtil teknikken sidder lige i skabet.

For de fleste øvelsers vedkommende kan det tage ugevis, månedsvis eller sågar årevis at lære at mestre dem ordentligt. Det er forskellige fra øvelse til øvelse. Hvor det tager en dag eller to at lære at mestre en pull up, kan det tage flere år at lære at mestre squat.

Vores bedste råd er derfor at blive ved med at øve dig og gå op i alle de små detaljer. Alle erfaringer viser, at jo mere du går op i detaljerne og teknikken, desto stærkere og større bliver dine muskler. Det er et godt argument for at nørde alle øvelser til det sidste.

SquatLær at lave den bedste alle øvelser

DødløftDen hurtigste genvej til en større og stærkere ryg

BænkpresSådan vidste du ikke bænkpres skal udføres

SkulderpresLige så god en øvelse som bænkpres

Kroc rowBliv bredskuldret og få en bedre holdning

DipsFuldstændig overset øvelse der træner hele overkroppen

Pull ups/chin upsMuskuløse overarme uden håndvægte i hobetal


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/liftandrun.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.